Wintersfeer op het Zilvermeer

Zin in een winterwandeling waar je helemaal warm van wordt?


HET EVENEMENT IS VOLLEDIG UITVERKOCHT

Wil je er zeker bij zijn? Koop je tickets dan in voorverkoop aan het vroegboektarief van €6. Dit tarief is geldig tot en met 15 november. Vanaf 16 november geldt het standaard tarief van €8. Tickets zijn dus enkel online te koop.


Het Zilvermeer wordt op vrijdag 17 december 2021 in een mysterieuze wintersfeer gehuld. De winterwandeling, van ongeveer 3 kilometer, leidt je langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer.

Het domein wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen, klank- en lichtspelen. 
Laat je verrassen door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, betoverende livemuziek en nog veel meer.

Er worden dit jaar uitzonderlijk geen dranken geschonken of eten aangeboden. Het is ook niet toegestaan om je eigen drank of eten mee te brengen. We zijn heel blij dat het evenement op deze manier toch kan doorgaan.

Programma

Wintersfeer op het Zilvermeer neemt wandelaars mee in een wondere wereld!
Het sfeervol verlicht parcours brengt het publiek langs themawerelden met tal van leuke licht- en vuurinstallaties.
Raak betoverd door mysterieuze figuren, wervelende vuurshows, hartverwarmende livemuziek en nog veel meer... 

We lichten al een tipje van de sluier op... 

Winterkoning

Koning Winter is gearriveerd. Ondanks de koude heeft de 'winterkoning' een warm karakter en zal hij je met een brede glimlach verwarmen. 

Wensenstof 

Als je iets wil, laat je de wens los en laat het oplichten door het verlangen. Op Wintersfeer laten we jouw wens opflakkeren in het schijnsel van een vlam. Klaar voor 'wensenstof'?

Winterdraakjes

Laat je verwarmen door een hartelijke act van de winterdraakjes. De winterdraakjes zijn knuffelbaar, vertederend en komisch tegelijk!

Fluor Fantatstic

Fluorescerende wezens zijn op onderzoek uit! Niemand weet waar ze vandaan komen, maar dat het hen in Mol bevalt is overduidelijk!

meer info: Wintersfeer