> Puttekewinter
 
Copyright: De Schorre Fenn Photography
 

Drie verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen hullen zich in november en december in een magische sprookjessfeer. Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige lichtinstallaties, knappe vuurshows en live muziek.

Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas is er als eerste bij dit jaar op zaterdag 27 november. De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 10 en zaterdag 11 december. Het Zilvermeer in Mol sluit af met hun Wintersfeer op het Zilvermeer op vrijdag 17 december.

Klik in de linkerkolom door voor het programma en tickets per domein.Online voorverkoop

Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement. Later namen ook andere domeinen het succesvol concept over. Ondertussen is Putteke Winter zo’n groot succes dat er online tickets in voorverkoop worden verkocht. Wees er snel bij want het aantal bezoekers is beperkt. De ticketverkoop bij De Ster is op 2 oktober van start gegaan en een ticket kost 5 euro in voorverkoop (gratis t.e.m. 5 jaar). De ticketverkoop bij De Schorre start op 15 oktober en je betaalt 10 euro per ticket (gratis t.e.m. 3 jaar). Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets op voorhand. Hier betaal je 6 euro in voorverkoop vanaf 3 november (gratis t.e.m. 5 jaar).

 

Coronamaatregelen


Voor de veiligheid van onze bezoekers en onze medewerkers worden de coronamaatregelen nauw opgevolgd. Dit wil zeggen dat voor deze evenementen met het Covid Safe Ticket gewerkt zal worden.

 

Laat je betoveren


De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes, en dit jaar pakken we opnieuw uit met 3 verschillende locaties. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt, of ga de uitdaging aan en bezoek ze allemaal.

 

 
 


Copyright: De Schorre Fenn Photography