> Puttekewinter
 
Copyright: De Schorre Fenn Photography
 

Acht verschillende recreatiedomeinen in de provincie Antwerpen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen hullen zich in november, december en januari in een magische sprookjessfeer. Tijdens deze sfeervolle verlichte wandelingen ontdek je de domeinen op een heel andere manier. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, prachtige lichtinstallaties, knappe vuurshows en muziek.

Domein De Gavers in Harelbeke geeft dit jaar het startschot op 18 november, gevolgd door Het Vinne in Zoutleeuw op 19 november. Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas organiseert haar Putteke Winter op 26 november en op 3 december moet je in de Halve Maan in Dienst zijn. De Schorre in Boom organiseert traditiegetrouw twee dagen lang Putteke Winter op vrijdag 9 en zaterdag 10 december. Maar ook het Zilvermeer in Mol gaat dit jaar voor het eerst voor twee dagen Wintersfeer op 16 en 17 december. Provinciedomein Kessel-Lo organiseert de kleinschalige Dwaallichtwandeling op 16 december en we sluiten de reeks af met Putteke Winter in Provinciedomein Huizingen op 13 januari 2023.

Klik in de linkerkolom door voor het programma en tickets per domein.Online voorverkoop

Putteke Winter ontstond in provinciaal domein De Schorre in Boom als gezellig buurtevenement. Later namen ook andere domeinen het succesvol concept over. Ondertussen is Putteke Winter zo’n groot succes dat er in sommige domeinen online tickets in voorverkoop worden verkocht. Wees er snel bij want het aantal bezoekers is beperkt. De ticketverkoop bij De Ster is op 1 oktober van start gegaan en een ticket kost 7 euro in voorverkoop (gratis t.e.m. 3 jaar). De ticketverkoop bij De Schorre start op 6 oktober en je betaalt 10 euro per ticket (gratis t.e.m. 3 jaar). Ook bij het Zilvermeer koop je je tickets op voorhand. Hier betaal je 8 euro in voorverkoop (gratis t.e.m. 5 jaar). Voor meer info over de ticketverkoop kan je terecht op www.puttekewinter.be.

 

Laat je betoveren


De voorbije jaren was Putteke Winter een groot succes, en dit jaar pakken we opnieuw uit met 8 verschillende locaties. Ieder domein geeft zijn eigen invulling aan het evenement maar de basis blijft hetzelfde: gezellig genieten tijdens een sfeervolle winterwandeling waarbij je het domein op een andere, sprookjesachtige manier leert kennen. Laat je betoveren en verwarmen, en bezoek deze winter dus zeker het domein in jouw buurt, of ga de uitdaging aan en bezoek ze allemaal.

 

 
 


Copyright: De Schorre Fenn Photography