vrijdag 29 november 2019 vanaf 18u tot 22u

Ontdek De Gavers bij nacht

 

Putteke Winter 2019

Een adembenemende wandeling. Betoverende lichtinstallaties. Mysterieuze opstellingen. Knappe vuurshows.  Een lust voor de zintuigen. Gezellig samen genieten. Dit, en zoveel meer is Putteke Winter in het provinciedomein De Gavers.

Op vrijdagavond 29 november 2019 organiseert De Gavers voor de zesde keer het magische licht en vuur evenement Putteke Winter. Dit evenement is gratis. Op een parcours van 3 kilometer staan ongeveer 25 installaties met als enige bedoeling de vele duizenden bezoekers te verwonderen en te betoveren. Een greep uit het aanbod: vuurgoochelaars, de verborgen onderwaterwereld van De Gavers, Oya en de Dwaallichtjes, artiesten op moving poles, art’is dance, Packman, levend ogen, …

Het wandelparcours is open tussen 18u en 22u. Op het centrale plein is er een gezellige winterbar en staan verschillende foodtruck opgesteld. De toegang is gratis en er wordt ten zeerste aangeraden om met de fiets naar De Gavers te komen. Wie toch met de auto komt kan terecht op een aantal randparkings, aangeduid in de onmiddellijke omgeving.

Ook dit jaar is het VTI Brugge vaste partner om het event mee te helpen realiseren.